baba_kitchen2

Baba Residence

LaFayette, California

With grown children about to graduate from college, the client was ready to start on their dream remodel, which would open up the floor plan of their home and create a better place to entertain their large extended family. Hayashida Architects worked within their budget and opened up the kitchen and dining room to create better traffic flow and communication. The ceiling of the kitchen was partially raised and skylights were installed for a roomier feel throughout. The entire kitchen was redesigned to provide a more high tech functional kitchen for their culinary and entertaining needs. A new peninsula with granite counter was created to provide additional dining space. A laundry room was relocated to the bathroom for better functional use and to increase the size of the dining room. The bathrooms were also remodeled. The finished remodel made the house brighter and more spacious, even though the perimeter boundaries had not changed.