terry_tan_bedroom

Tan Residence

Berkeley, California

Located on a steep hill with a spectacular panoramic view of the San Francisco Bay, Hayashida Architects was asked to create a new master bedroom and bathroom suite, and to remodel the kitchen to accommodate cooking and entertaining for frequent guests. We excavated into the hillside to expand the master bedroom and to preserve the views from the bedroom. The kitchen wall was removed to create an open kitchen with the dining room and living room. The kitchen floor plan was reconfigured to create a more enjoyable and functional space for the owner’s many culinary interests. We designed custom tile layouts for the new master bath and the existing upstairs bathroom to replace the original outdated tract home look, adding beauty and overall value to the house.